lørdag den 24. september 2011

Baggrunden...

Jeg tror ikke jeg vil starte med starten...så blir indlægget sgu for langt *GG*

Men min lille øgle kom til verdenen d. 2.3.2008 - 6 uger før tid!!

Starten var meget hård, vi var indlagt 14 dage på neonatal hvor den lille gut var plastret til med slanger, elektroder og sonder....Og oveni det fik jeg - ja eller måske netop pga af det - fik jeg en fødselsreaktion....jo jeg kunne da godt lige den lille mand, men elskede jeg ham?? Var han tjent med en mor som mig?? Kom jeg nogensinde til at elske ham sådan rigtigt ordentlig (Havde jo hørt at den følelse kom straks efter fødsel??! Ingen havde forberedt mig på at den rent faktisk godt kunne udeblive og at det sker for mange)

Han havde ikke udviklet sutterefleks da han blev født så tidligt, så den stod på udmalkning de første 4 måneder af hans liv....Jeg kunne kun amme ham ganske lidt og kun med suttebrik på - han havde simpelthen ikke kræfter til at sutte hårdt nok...

Et kæmpe spring i historien (Det må jeg godt, for det er min blog ;o)):

Da han var 1½ ville hans far skilles... Et temmeligt hårdt slag for mig! Magnus kom med mig og så sin far hver 14. dag og hveranden torsdag i modsatte uge... Vi havde snakket om at når han blev 3 kunne vi se på om han kunne bo 1 uge hvert sted..

Så blev han 3 år....Og nu mente hans far så at vi havde lavet en aftale om at det skulle være sådan??!? Øh nej, vi skulle se på vores søn og vurdere om det var noget han ville kunne klare :o(( Så den sag endte i statsamtet med en 5-9 ordning til følge.

Den ordning har nu kørt i omkring 3 måneder...og NU reagerer han...Han vil ikke have at hans far henter ham, "mor det er kun dig der må hente mig" "Jeg vil hjem til mors hus" "mor du skal hente mig maange gange i børnehaven" osv.... DET er sgu hård kost for en mor..

Jeg havde fortalt Thomas inden at jeg ikke mente at Magnus ville kunne finde ud af det - det skal siges at han har det meget skidt med forandringer pga. at han er for tidligt født.

Nu er der så sket det at hans far har fået en depression - og det er pludselig gået op for ham at de her skift tager hårdt på vores søn, at vores søn har meget brug for en stabil hverdag og at han har meget brug for mig i øjeblikket...

Endnu en spring - Magnus har fået støttepædagog i børnehaven (En stor sejr!! og en kæmpe hjælp for ham)

Jeg ved at historien er meget rodet og mangelfuld, men den er egentlig skrevet til mig selv/for mig selv, så jeg har skrevet som jeg har tænkt...

Mere følger en anden dag overskuddet indfinder sig...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar