lørdag den 10. september 2011

Savn på en lørdag....

Så blev det lørdag....Den lille øgle (Magnus på 3½ år) er hos sin far... og jeg ser ham ikke før søndag....det er sgu hårdt - nogle gange værre end andre...(Vi startede en 5-9 ordning op for et par måneder siden)

Han er ret så morsyg i øjeblikket (Tror måske han har luret at når vi nu siger farvel, så går der mange dage før han ser mig igen)- torsdag aften ringede han og det første han sagde var "jeg vil hjem til dig mor"... Ååh lille skat altså...behøver vist ikke at sige at det ikke ligefrem gjorde mit savn mindre...

Jeg VED han har det godt hos sin far og Lotte....jeg VED at det er lige så slemt for andre med delebørn, jeg VED godt at sådan er det bare når man har delebørn... Jeg VED godt at hans savn går over igen så snart de går i gang med at lege, jeg VED godt at det er helt normalt for hans alder....Men det gør bare ikke mindre ondt af den grund...mit savn er MIT savn...

Han er mit et og alt, mit solskin.... Han har vist mig hvor regnbuen ender!! :o)

3 kommentarer:

 1. Hej Trine.

  Velkommen til bloggen. Det er så træls at savne. Jeg er så heldig at have mine poder i døgndrift.
  Dorte

  SvarSlet
 2. Hej Dorte

  Jamen der er jo heldigvis også positive ting ved et delebarn...jeg har jo nogle dage helt for mig selv - det ville jeg jo ikke have hvis x'en og jeg stadig var sammen....jeg er ihvertfald nød til at finde de positive ting der er, for der er jo ikke noget at gøre ved det :o)

  Kh. Trine

  SvarSlet
 3. Velkommen i blogland, og puh ha sikke en historie, er helt sikker at du skal huske de positive ting ved det hele.. jeg kom til at tænke på min søster og hendes ældste barn. de skændes om hende, og det synes jeg er lidt synd, selvom jeg ikke ved meget om børn osv... så kan jeg nemt genkalde den føelse man har som barn når ens forældre skændes om en. og derfor er det hårdt at se med min søster og hendes ældste, jeg håber du får bugt med savnet og de positive tanker tager over :)

  SvarSlet