lørdag den 24. september 2011

Skal - skal ikke....

Overvejer at slette min blog....men på den anden side er det god terapi for mig at have et "fristed" for alle min tanker....Nå men hvor meget kan man så tillade sig at dele med "offentligheden"....tror jeg vælger at skrive som jeg er - hudløst ærligt :o)

3 kommentarer:

 1. Søde jeg har haft selv de samme overvejelser, men du vælger jo selv hvem det får blog adressen... Og jeg mener i bund og grund er det vel kun mennesker man kender en og som er interesseret i ens ve og vel som læser med... Jeg synes den skal bestå....;0) kram til dig..<3

  SvarSlet
 2. Synes bare det er kanon at du tør skrive lige det du tænker og føler her og nu - synes det er en rigtig fin blog du har startet op - jeg er selv ny i bloglang, og var fra start også meget i tvivl om hvorvidt det var en god ide eller ej - havde faktisk overvejet det MEGET længe før jeg kastede mig ud i det :)

  Dem der læser din blog må tage dig som du er, ellers må de jo bare lade være med at kigge forbi en anden gang ;)

  Jeg har først lige set din blog i dag, men det bliver bestemt ikke sidste gang jeg kigger forbi, så håber du bliver ved :)

  SvarSlet
 3. Karina, tak for de søde ord!! Det er ord som dine der gør at jeg fortsætter....og der KOMMER mere...jeg skal bare lige finde tiden til at få mine tanker ned på skrift ;o) Men en lille krudtugle på 3 år, er der ikke så meget tid til at sidde foran skærmen....ja altså med mindre man står op kl. 4 som jeg gjorde idag...Fedt at starte ugen med underskud af søvn *GG*

  Kh. Trine

  SvarSlet